Paten tuloksia

Pate sijoittui kolmanneksi  ES.OPEN 2011-kilpailussa. Tuomarina Markku Juuti.

Koearvosteluja:

Köyliö 25.10.2009 AVO 0 (Esa Hakkinen)

Bounty hakee suoraviivaista hyvää tuuleen nojautuvaa hakua. Se johtaakin seisontaan, mitä pari häiritsee ja lopuksi ryöstää. Siellä olikin ojassa sorsia. Toisessa erässä Bounty seisoo pyitä, mutta ei kuitenkaan kiinteytä seisontaa ja parin kanssa molemmat tössivät pyyt ilmaan.

Köyliö 24.10.2009 AVO 0 (Mikael Grahn)

Bountylla on hieman raskas tyyli ensimmäisessä erässä, mutta vauhti on hyvä. Sillä on pari voimakasta markkeerausta - se on selvästi biotooppihakija. Toisessa erässä Bounty piristyy selvästi ja vauhti ja tyyli paranevat. Bounty on ulkona viidessä erässä, väsyy ja häviää viimeissä erässä linnut paritoverille. Ei jatka

Jurva 6.10.2007 KIMARA NUO 0 (Jukka Liimatta)

Bounty esittää molemmissa aamupäivän erissään vauhdikasta, iloista ja tyylikästä hakua. Kuvio on säännöllistä ja laajaa ja tuuleen nojaavaa. Erissä ei tavattu lintuja, mutta koira on ansainnut finaalipaikan.

 

Näyttelytuloksia:

Teuva 22.4.2007 JUN T (Anita Maljanen)

Kaunispäinen juniori uros, purenta ok. Hyvä kaula, selällä taipumus käyristyä, luisu lantio. Rintakehä oikean muotoinen. Varsin epävakaa eturaajojen asento. Takaraajoissa riittävä polvikulma, mutta kinnerahdas. Oikeanlaatuinen turkki. Liikkeessä varsin ahdas takaa. Kehitys vielä kesken.

 

Lapua 16.6.2007 Erikoisnäyttely JUN H (Anders Cederström, Ruotsi)

Hyvä tyyppi. Hieman pieni. Kapea. Jalo pää ja hyvä purenta. Voimakas kaula. Tyydyttävä kaula. Epätasainen rakenne. Melko hyvät liikkeet.

 

Parkano 2.2.2008 NUO EH NUK 1(Raimo Louhio)

22 kk uros, jolla hyvät mittasuhteet, sopusuhtainen, mutta pienikokoinen uros, jolla varsin kaunis ja virheetön uroksen pää. Hyvä kaula ja selkä ja häntä, hieman vaatimaton rintakehä, erinomaiset raajat, hyvät liikkeet, hyvä turkki, avoin ystävällinen luonne. 59 cm.

 

Lapua 7.6.2009 Erikoisnäyttely ERI AVK3 PU4 (Velimir Sruk, Kroatia)

3 years old male. Could have better head. Short neck. Clean neck. Correct topline. Good det tail. In front a bit loose and open hands. Good coat.

Englanninsettereiden tulokset ja kuvat Lapualta

 

Kihniö 25.7.2009 H (Harry Tast)

Kovin kunnossa esitetty 3 v. uros. Rintakehä kovin puutteellinen, leveyttä ja syvyyttä pitäisi olla paljon enemmän. Yhdensuuntaiset pään linjat. Seisoo etukäpälät ulos kiertyneinä. Oikea karvan laatu ja väritys. Liikkeet kapeat ja kyynärpäät ulkokierteiset.

 

Mouhijärvi 2.5.2010 H (Hannele Jokisilta)

Sopivan kokoinen. Päässä hyvät linjat. Lyhyt kaula. Niukasti kulm. edestä, riittävästi takaa. Hyvä luusto. Kovin matala ja kuroutuva rintakehä. Hyvä karva. Turhan alas kiinnittynyt häntä. Erinomainen luonne. Liikkuu riittävän vetävällä askeleella.

 

Lapua 20.6.2010 Erikoisnäyttely AVO EH (Erik Petersen, Tanska)

Well-sized male with a typical head but needs more stop. Nice ES eyes and ears. A little too much skin on throat. Nice topline, strong croup, fine bottomline. Good chest. Nice legs with good angulations in  front ang behind. Feet ok. Nice movements seen from all sides. Nice coat an colour. Good temperament.

 pate_erkkari_2010.jpg

 Kuva: Rauno Mäyrä

Pori 3.7.2010 AVO H (Marja Talvitie)

Hyväntyyppinen, edestä kovin niukasti kulmautunut, lyhyt ja liian laskevalantioinen uros, hieman kevyt pää, otsapenger saisi olla selvempi, etuasentoinen lapa, hieman alas kiinnittynyt häntä, hyvä karvan laatu. Seisoo ja liikkuu etukäpälät ulospäin. Hieman liian löysät silmäluomet.

 

Keuruu 14.8.2011 AVO EH (Raimo Louhio)

5 v. uros, joka on hyvää tyyppiä. Hyvä tyylikäs uroksen pää. Hyvä kaula, selkä ja häntä. Rintakehän syvyys riittää, mutta koira on kauttaaltaan kapea. Oikeat kulmaukset, hyvät sivuliikkeet, kapeat ja vähän ahtaat takaliikkeet. Hyvä turkki, hyvä luonne. Korkeus 59 cm.

Lapua 9.6.2012 Erikoisnäyttely AVO H (Marina Bengtsson)

6 years old. Masculine head and expression. Good neck and back. A bit falling cross. He needs to have much more developed body, he is very flat in his chest. OK angulated in his front, very good in his back. A bit flat feet. Moves well from the side, very narrow in his back and front.